Šlag je instant proizvod koji je domaćicama i poslastičarima omiljena dekoracija. Priprema se vrlo jednostavno i brzo sa hladnim mlekom ili vodom. UNIJAPAK nudi sledeće vrste šlagova:

Šlag pena vanila

Prašak za penasti krem sa prirodno identičnom aromom vanile i slatke pavlake daje čvrstu i postojanu penu koja se lako oblikuje po želji. Šlag možete poslužiti kao ukusnu poslasticu u kombinaciji sa bilo kojim pudingom iz palete UNIJAPAKOVIH pudinga ili upotrebiti za ukrašavanje torti, kolača, voćnih salata, kafe.

Pakovanja: 40g, 2x40g, 100g, 500g, 1kg

Šlag krem vanila

Sa 60g praška za šlag kremu sa prirodno identičnom aromom vanile i slatke pavlake i 60ml hladnog mleka ili hladne vode dobija se bogata pena koja predstavlja idealnu dekoraciju voćnih kupova, torti i kolača.

Pakovanja: 60g, 1kg

Šlag krem beli

Prašak za penasti krem sa prirodno identičnom aromom vanile i slatke pavlake.

Sastiji se od dekstroze, hidrogenizovane biljne masti, mlečnih proteina, emulgatora, kukuruznog skroba, glukoznog sirupa i prirodno identičnih aroma vanile i slatke pavlake.

U odgovarajuću posudu sipati 500 ml prokuvanog hladnog mleka ili vode. Sipati sadržaj kesice i mutiti mikserom 8-10 minuta.

Pakovanja: 200g, 500g