Puding predstavlja omiljeni slatkiš kod dece zbog širokog spektra bogatih ukusa i boja, kao i kod roditelja zbog lakoće i brzine pripremanja. Unijapak nudi šest različitih ukusa pudinga, pripremljenih od najkvalitetnijih sirovina:

Puding vanila

Prašak za puding sa prirodno identičnom aromom vanile daje poslasticu koja je poznata i omiljena u svakoj porodici. Puding sa ukusom vanile je sastavni deo mnogih torti i kolača. 40g praška je dovoljno za 0,5l gotovog proizvoda. Gotov puding dekorisati Unijapak Šlag penom ili voćnim sirupima, kandiranim ili svežim voćem, rendanom čokoladom.

Pakovanja: 40g, 1kg

Puding čokolada

Od 45g praška za puding sa prirodno identičnom aromom čokolade dobija se 0,5l gotovog proizvoda koji zadovoljava i najistančenija čula velikih sladokusaca. Probajte! Gotov puding dekorisati Šlag penom UNIJAPAK, Šlag kremom čokolada UNIJAPAK , rendanom čokoladom.

Pakovanja: 45g, 1kg

Puding jagoda

Svojom raskošnom aromom i veselim izgledom, puding jagoda je idealan za popravljanje raspoloženja. 40g praška za puding sa prirodno identičnom aromom jagode je dovoljno za 0,5l gotovog proizvoda. Puding se može dekorisati bilo kojim šlagom iz široke palete Unijapakovih šlagova, kandiranim i svežim voćem, voćnim sirupima, rendanom čokoladom.

Pakovanja: 40g, 1kg

Puding malina

Brzom i jednostavnom pripremom ovog pudinga, dobija se poslastica pred čijim ukusom i mirisom niko nije ravnodušan. 40g praška za puding sa prirodno identičnom aromom maline je dovoljno za 0,5l gotovog proizvoda, koji se može dekorisati bilo kojim šlagom iz široke palete Unijapakovih šlagova, kandiranim i svežim voćem, voćnim sirupima, rendanom čokoladom.

Pakovanja: 40g, 1kg

Puding kakao

Od 45g praška za puding kakao dobija se 0,5l gotovog proizvoda koji neće razočarati sladokusce koji vole tradicionalne ukuse. Gotov puding dekorisati Šlag penom UNIJAPAK , Šlag kremom čokolada UNIJAPAK , komadićima čokolade.

Pakovanja: 45g, 1kg

Puding karamela

Prašak za puding sa prirodno identičnom aromom karamele daje poslasticu prepoznatljivog ukusa. Koristi se u pripremi mnogih torti i kolača. 40g praška za puding dovoljno je za pripremu 0,5 l gotovog proizvoda.

Pakovanja: 40g