Vaše novo hrskavo zadovoljstvo!

Krispy sa ukusom govedine

Snack proizvod na bazi peleta sa ukusom dimljenog goveđeg mesa. Proizvod je na bazi kukuruznih i krompirovih sirovina paletiran pa onda pržen u ulju. Prijatnog ukusa na dimljenu govedinu. Hrskav i čvrst poput čipsa.

Krispy sa ukusom kečapa

Flips sa ukusom kečapa. Proizvod je na bazi kukuruznih, pšeničnih i krompirovih sirovina uz dodatak pažljivo odabranih aroma kečapa. Prijatnog ukusa na kečap. Hrskava struktura flipsa.

Krispy sa ukusom ljute papričice

Flips sa ukusom ljute papričice. Proizvod je na bazi kukuruznih, pšeničnih i krompirovih sirovina uz dodatak pažljivo odabranih aroma ljute papričice. Prijatnog i ljutog ukusa. Hrskava struktura flipsa.

Krispy sa ukusom piletine

Snack proizvod na bazi peleta sa ukusom dimljenog pilećeg mesa. Proizvod je na bazi kukuruznih i krompirovih sirovina paletiran pa onda pržen u ulju. Prijatnog ukusa na dimljenu piletinu. Hrskav i čvrst poput čipsa.

Krispy sa ukusom pizze

Flips sa ukusom pice. Proizvod je na bazi kukuruznih, pšeničnih i krompirovih sirovina uz dodatak pažljivo odabranih aroma pice. Prijatnog ukusa na picu. Hrskava struktura flipsa.

Krispy sa ukusom sendviča

Flips sa ukusom sendviča. Proizvod je na bazi kukuruznih, pšeničnih i krompirovih sirovina uz dodatak pažljivo odabranih aroma sendviča. Prijatnog ukusa na sendvič. Hrskava struktura flipsa.

Pikant kuglice sa kikirikijem

Prženi kikiriki obložen slanim nanosom. Kikiriki je obložen slanim slojem na bazi skroba, dekstoze i maltodekstina sa dodatkom začina. Obložene kuglice su pržene u ulju. Prijatnog i slanog ukusa.

Slani štapići

Flips slani štapići. Proizvod je na bazi kukuruznih, pšeničnih i krompirovih sirovina uz dodatak soli. Prijatnog slanog ukusa. Hrskava struktura flipsa.

UniPop

Unipop slane kokice, neodoljivi snack za svaku priliku.