Unijapak šef kuhinje

Sladoledi

[et_pb_section bb_built=“1″ admin_label=“section“][et_pb_row admin_label=“row“][et_pb_column type=“4_4″][et_pb_text admin_label=“Tekst“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

Vanila

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=“Red“][et_pb_column type=“2_3″][et_pb_text admin_label=“Tekst“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

Smeša u prahu za pripremu sladoleda sa ukusom vanile sastoji se od šećera, toping baze, hidrogenizovane biljne masti, emulgatora, stabilizatora, obranog mleka u prahu, arome vanile i prirodne boje.

U 200ml hladnog mleka dodati sadržaj kesice i mutiti 5 minuta. Umućenu masu razliti u odgovarajuće posude i zamrznuti do željene čvrstine.

Gotov prizvod možete ukrasiti po želji.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=“1_3″][et_pb_image admin_label=“Slika“ src=“https://unijapak.rs/wp-content/uploads/2017/05/Sladoled-vanila-montaza.jpg“ show_in_lightbox=“off“ url_new_window=“off“ use_overlay=“off“ animation=“left“ sticky=“off“ align=“left“ force_fullwidth=“off“ always_center_on_mobile=“on“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“ /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=“Red“][et_pb_column type=“4_4″][et_pb_text admin_label=“Tekst“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

Čokolada

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=“Red“][et_pb_column type=“2_3″][et_pb_text admin_label=“Tekst“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

Smeša u prahu za pripremu sladoleda sa ukusom čokolade sastoji se od šećera, toping baze, hidrogenizovane biljne masti, emulgatora, stabilizatora, obranog mleka u prahu, kakao praha sa visokim sadržajem kakao maslaca, čokolade u prahu, arome vanile i čokolade, i prirodne braon boje.

U 200ml hladnog mleka dodati sadržaj kesice i mutiti 5 minuta. Umućenu masu razliti u odgovarajuće posude i zamrznuti do željene čvrstine.

Gotov proizvod možete ukrasiti po želji.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=“1_3″][et_pb_image admin_label=“Slika“ src=“https://unijapak.rs/wp-content/uploads/2017/05/Sladoled-Cokolada-montaza.jpg“ show_in_lightbox=“off“ url_new_window=“off“ use_overlay=“off“ animation=“left“ sticky=“off“ align=“left“ force_fullwidth=“off“ always_center_on_mobile=“on“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“ /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=“Red“][et_pb_column type=“4_4″][et_pb_text admin_label=“Tekst“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

Jagoda

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=“Red“][et_pb_column type=“2_3″][et_pb_text admin_label=“Tekst“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

Smeša u prahu za pripremu sladoleda sa ukusom jagode sastoji se od šećera, toping baze, hidrogenizovane biljne masti, emulgatora, stabilizatora, obranog mleka u prahu, arome jagode, i prirodne crvene boje.

U 200ml hladnog mleka dodati sadržaj kesice i mutiti 5 minuta. Umućenu masu razliti u odgovarajuće posude i zamrznuti do željene čvrstine.

Gotov prizvod možete ukrasiti po želji.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=“1_3″][et_pb_image admin_label=“Slika“ src=“https://unijapak.rs/wp-content/uploads/2017/05/Sladoled-JAGODA-montaza.jpg“ show_in_lightbox=“off“ url_new_window=“off“ use_overlay=“off“ animation=“left“ sticky=“off“ align=“left“ force_fullwidth=“off“ always_center_on_mobile=“on“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“ /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=“Red“][et_pb_column type=“4_4″][et_pb_text admin_label=“Tekst“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

Stracciatella

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=“Red“][et_pb_column type=“2_3″][et_pb_text admin_label=“Tekst“ background_layout=“light“ text_orientation=“left“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“]

Smeša u prahu za pripremu sladoleda sa ukusom stracciatelle sastoji se od šećera, toping baze, hidrogenizovane biljne masti, emulgatora, stabilizatora, obranog mleka u prahu, kakao maslaca i arome stracciatelle.

U 200ml hladnog mleka dodati sadržaj kesice i mutiti 5 minuta. Umućenu masu razliti u odgovarajuće posude i zamrznuti do željene čvrstine.

Gotov prizvod možete ukrasiti po želji.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=“1_3″][et_pb_image admin_label=“Slika“ src=“https://unijapak.rs/wp-content/uploads/2017/05/Sladoled-STRACCIATELLA-montaza.jpg“ show_in_lightbox=“off“ url_new_window=“off“ use_overlay=“off“ animation=“left“ sticky=“off“ align=“left“ force_fullwidth=“off“ always_center_on_mobile=“on“ use_border_color=“off“ border_color=“#ffffff“ border_style=“solid“ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]