Kakao prah

Kakao prah je proizvod, dobijen pretvaranjem u prah kakao zrna, koja su bila očišćena, oljuštena i termički tretirana i koji sadrži najmanje 20% kakao maslaca, računato na suvu materiju i najviše 7% vode. Kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao maslaca, koji pakujemo, sadrži10 ÷12% kakao maslaca računato na suvu materiju i najviše 7% vode. Kakao sadrži 300 različitih aminokiselina koje utiču na podizanje raspoloženja (hormoni sreće), kao što su serotonin, triptofan, dopamin, feniletilamin i arganin. Kakao je bogat mineralima. Sumpor koji kakao sadrži je poznat kao mineral lepote koji jača nokte i kosu, čisti kožu. Zbog sadržaja magnezijuma, snižava krvni pritisak i ima pozitivan učinak na rad srca, pomaže u izbacivanju otrovnih supstanci iz tela. Uz to kakao je bogat i kalcijumom, gvožđem, cinkom, bakrom, natrijumom i manganom. Od vitamina dominira vitamin C, koji deluje kao antioksidans.

Pakovanje: 80g, 80g u kutiji, 100g, 100g u kutiji, 1kg i 3kg

Jestive dekorativne čokoladne mrvice za torte i kolače

Za dekoraciju Vaših poslastica, pakujemo tanke i kratke cilindrične čokoladne mrvice od ekstrudirane čokoladne mase, aromatizovane aromom vanile, braon boje, svojstvenog slatkog ukusa.

Pakovanje: 25g

Jestive dekorativne šarene mrvice za torte i kolače

Proizvod se sastoji od mrvica bele, plave, zelene, crvene, roze i žute boje, blago slatkog ukusa, ujednačene granulacije. Obojene su dozvoljenim prehrambenim veštačkim bojama.

Pakovanje: 25g